studiobygge: För närvarande håller jag på och renoverar en gammal smedja på gården där jag bor. Just nu är fokus på ett av de större rummen där jag har tänkt bygga en studio. På denna sida har jag tänkt att man ska kunna följa byggandet. Genom att jag lägger upp bilder och skriver vad jag gör.


16 Juni 2006 Smedjan utifrån. Det är i den högra delen där studion ska ligga.


16 Juni 2006 För tillfället handlar det mest om att riva ut allting. På denna bild har jag precis rivit ner innertaket. Dammsugaren användes för att dammsuga upp en stor myrstack som låg uppe på innertaket. När stacken väl var borta hällde vi ut myrr, vilket gjorde att de resterande myrorna försvann helt.


16 Juni 2006 En gammal spis sitter i rummet, får se vart den tar vägen. En kul detalj är att kärran som ni ser i det andra rummet längst bak i bild lånades och användes som rekvisita när Madickenfilmerna spelades in. För att få lite rymd i rummet kommer vi troligtvis låta rummet gå ända upp till nocken.


16 Juni 2006 Längst bak mot väggen står en gammal slipsten. Hittade en del gamla tidningar uppe på innertaket. Bland annat ett nummer av Husmodern från 1923. :-)


21 Juni 2006 Nu är väggen riven och spisen bortplockad.

Kom gärna tillbaka. Sidan uppdateras regelbundet.